Webbplatsdesign och utveckling

Din webbplats är ditt företags ansikte utåt. När folk hör talas om dig och ditt företag är det första de gör att ”googla” dig. Vad händer sen? Kommer de att hitta dig? Vad kommer de att säga om ditt företag när de hamnar på er första sida? Om den laddas långsamt, inte fungerar på mobilen eller om designen är lite gammal, vad säger det om dig och ditt företag?

Jag bygger webbplatser som ser moderna och professionella ut och som är lätta att navigera på. De fungerar lika bra på mobiler som de gör på stationära datorer (ett måste nu för bra SEO -ranking). Jag kan även hjälpa till med konverteringsoptimering av din befintliga hemsida för att sälja mer på den trafiken du redan har. Konverteringsoptimering eller CRO som det förkortas är en metod där man kontinuerligt testar olika typer av text och element på din hemsida för att hitta den design och text som konverterar bäst utifrån dina mål.

Så låt mig göra en webbplats som visar upp era bästa sidor.

Jag har inriktat mig på att göra webbplatser för mindre företag och småföretagare. Eftersom jag också är ett litet företag (1 person) som jobbar med hemsidor och e-handel med massor av saker som händer runt mig. Jag kan förstå att t.ex. en snickare eller målare (bara för att nämna någon) har 20 saker mer på en dag att göra en vad jag gör. Bara att jobba är väl en sak, men att ta hand om transporter till och från kunder, inköp, fakturering, löner mm. det tar tid! Så jag inser att ni inte kan släppa allt ni har i ert dagliga arbete, eller sätta någon i personalen på heltid enbart för att sköta om och underhålla eller kanske t.o.m bygga er nya webbsida. Det är här jag kommer in i bilden. 

Jag kan hjälpa er med en ny hemsida eller göra om en befintlig webbplats så den möter dagens krav på utseende och tillgänglighet. Jag har lång erfarenhet, och jag bygger hemsidor som engagerar och får era kunder att stanna till och göra vad ni vill att kunden skall göra. Kanske ni vill få fler kunder till ert företag, ni kanske bara vill att de ska läsa era senaste artiklar på bloggen, eller vill ni kanske ha en sida på internet där kunderna kan boka era tjänster. 

med en webbplats från Ekedalens webdesign får du

Här är vad du kan förvänta dig med en webbplats från Mig:

ANPASSAD DESIGN

Varje företag är olika och har olika behov. Jag kommer att designa en unik webbplats som visar allt ditt företag har att erbjuda..

LÄTT ATT NAVIGERA

Rena och lättnavigerade webbplatser säljer fler produkter till fler kunder. Människor vill kunna hitta den information de behöver.

SEO VÄNLIG

Varje sida har enkel åtkomst för Google och alla mina webbplatser konfigureras sedan med Google Analytics. Jag kommer också att ansluta din webbplats till Google Search Console.

SÄKERT BYGGT

Jag bygger alla mina webbplatser med säkerhet i åtanke. Jag erbjuder också övervakad hosting för att säkerställa att din webbplats fortlöpande tas om hand och skyddas.

RESPONSIV LAYOUT

Alla mina sidor är responsiva, vilket innebär att de kommer att visas bra på en mobil, surfplatta, bärbar dator eller storbildsskärm. Din sida kommer att se professionell ut och hänga med i tekniken.

PERSONLIG TRÄNING

Jag erbjuder frivillig utbildning efter att din webbplats har byggts så att du kan göra innehålls- och bildmässiga ändringar själv. Du kommer inte att vara bunden till mig för varje liten förändring, du kommer att ha möjlighet att göra det själv (om du vill).

ÖVERVAKAD HOSTING

Jag erbjuder fullt övervakad hosting med bas i Göteborg. Det kommer att vara säkert och omhändertaget av mig så att du kan luta dig tillbaka och låta din webbplats göra det hårda arbetet. Hitta mer info här.

FORTSATT SUPPORT

Om du väljer att själv ta han om hosting och underhåll för din webbplats själv är jag fortfarande här för dig. Det är bara att återkomma till mig om du behöver hjälp. Jag är bara ett mejl eller telefonsamtal bort.