Webbhosting och underhåll

Avlasta dig själv och låt mig ta hand om din webbplats. Jag håller plats för våra webbplatser med förstklassigt Svenskt webbhotell som säkerställer att din webbplats körs snabbt och pålitligt.

Jag ser till att din webbplats säkerhetskopieras, uppdateras med den senaste programvaran och övervakar säkerheten.

Det kommer att kosta mer att fixa än att underhålla

Tillvägagångssättet ”Jag gör det när jag hinner” och en allmän brist på kunskap om webbplatsarkitektur kan skada utseendet och funktionen på din webbplats. — När det händer får du ett problem och två möjligheter.

Först kan du försöka fixa det själv. Med detta tillvägagångssätt kan du lätt skapa ytterligare skada.

Eller så kan du välja att betala någon erfaren (ofta till ett rejält pris, nu när din webbplats är ”trasig”) för att fixa det. Precis som det mesta kostar det mer att fixa det än att göra det på rätt sätt från början.

Regelbundna oljebyten hjälper till att hålla din bil i toppform. Regelbunden vård och underhåll hjälper dig att hålla din webbplats i toppform också.

Sov gott med övervakning dygnet runt

Senaste tekniken övervakar din webbplats dygnet runt. Skulle något gå fel finns alltid någon på plats för att undersöka. Även när du ligger och sover.

Du får 3 timmars extra teknisk support att använda under hela året och även om det räcker för de flesta små företag, om du behöver mer får du 20% rabatt på ytterligare tid.

Men framför allt är jag här för dig, så varje gång du har frågor om din webbplats kan jag hjälpa dig.

Webbhosting och underhåll
Månadsvis underhåll och hosting

Bättre – snabbare – starkare

Din webbplats behöver frekventa uppdateringar för grundläggande infrastruktur, tema, plugins och ett gediget webbhotell för att hjälpa till med hastighet och säkerhet.

Säkerhet. Genom att hålla allt uppdaterat och genomföra några extra säkerhetsåtgärder kan jag hjälpa till att minska risken för att din webbplats äventyras.

Icke kompatibla eller dåligt uppdaterade plugins kan spela en stor roll för att negativt påverka din webbplats prestanda som därför kan minska din ranking hos sökmotorerna och göra att du förlorar kunder.

Genom att anlita mig för underhållet av din webbplats minskar chansen kraftigt för att din webbplats ligger nere eller behöver stora reparationer.
  • Premium Hosting
  • Uppdateringar och säkerhet
  • Hastighet & prestanda

Ni skulle aldrig förlåta er själva om ni fick ett längre avbrott eller om ett intrång skulle ske på er webbplats. Det blir både dyrt och innebär långa stillestånd.

För endast från 499:-/mån ger jag er ett enkelt och smidigt ägande av er nya webbplats! Dessutom slipper ni sömnlösa nätter av oro.

Vad ingår i paketet för hosting och underhåll?

Här är vad du kan förvänta dig med en underhållsplan från mig:

PREMIUM HOSTING

jag använder Svensk premiumhosting från Oderland, för alla mina webbplatser. Din webbplats kommer att finnas på en virtuell privat server, endast tillsammans med de webbplatser som jag anskaffar. Det betyder att du har tillförlitlighet, den säkraste miljön och att du inte behöver hantera Webbhotell själv.

UPPDATERINGAR AV VIKTIG PROGRAMVARA

Jag uppdaterar mina webbplatsers programvara (plugins, teman, WordPress -installation) varje vecka och om det finns någon säkerhetsuppdatering uppdaterar jag dem inom 24 timmar. Jag checkar in varje dag för att se till att din webbplats omhändertas. Även när ni är sjuka eller på semester. Så din webbplats kommer att vara uppdaterad och säker.

SÄKERHETSÖVERVAKNING

Även om det är byggt med bästa praxis är det viktigt att hålla koll på misstänkt aktivitet på din webbplats. jag övervakar all aktivitet och återställer din webbplats till den senaste säkerhetskopian om något går fel.

DAGLIGA BACKUPER

Mina webbplatser säkerhetskopieras dagligen och jag lagrar dem upp till 90 dagar på flera platser så att du vet att du alltid kan komma åt en gammal version av din webbplats om du behöver det.

TEKNISKT STÖD OCH WEBBPLATSFÖRÄNDRINGAR

Mina underhållsplaner inkluderar 3 timmars teknisk support eller webbplatsändringar som du kan använda under hela året efter behov. Detta är ofta gott för de flesta småföretag. Du kan också köpa mer tid till ett rabatterad pris eller få offert på en månatlig kostnad beroende på hur mycket tid du behöver.

PREMIUM PLUGINS

Jag har en rad premium plugins som du kommer att få tillgång till utan extra kostnad när du använder min underhållsplan, inklusive Gravity Forms (premiumform -plugin), CleanTalk (premium spamfilter), LiteSpeed (premiumcache) och mer. Bara dessa tre plugins skulle kosta dig 1200kr/år.

Miljövänlig hosting

Alla servrar är helt virtualiserade och drivs av miljömärkt el. jag vill hjälpa dig minska ditt klimatavtryck där vi kan, och strävar efter att vara en hållbar partner.

Du har min support

Om det dyker upp ett problem du inte kan lösa finns jag här alla veckans dagar. Kontakta mig bara via chatt, e-post eller telefon.