Jag erbjuder professionella grafiska och webbdesigntjänster till överkomliga priser

för att hjälpa ditt företag att locka fler besökare och hålla dem på din webbplats!

Webbplatsdesign och utveckling
Webbhosting och underhåll
Grafisk Design

Varför jobba tillsammans med mig?

jag brinner för att producera elegant, effektivt arbete som hjälper småföretag att sticka ut.

Jag förstår också att du behöver mer än bara en webbplats. Att skapa och bygga snygga webbplatser är bara en av de saker jag gör bäst. Mina tjänster innefattar:

Jag har full kontroll över din webbplats och dina applikationer genom att erbjuda dig en premium hosting-upplevelse. Smarta verktyg låter mig ge dig bättre service med hjälp av senaste teknologi.

Ta hand om din verksamhet så tar jag hand om tekniken

Jag ser över säkerheten så din webbplats inte hackas, jag uppdaterar din webbplats och alla plugins och teman, jag kör dagliga backuper som finns tillgängliga upp till 90 dagar om du behöver återställa din webbplats till ett specifikt datum.

Om det dyker upp ett problem, finns jag här alla veckans dagar.
Mina system övervakar din webbplats dygnet runt. Skulle något gå fel finns alltid någon på plats för att undersöka det. Även när du ligger och sover.

Jag skapar rena, responsiva sidor av hög kvalitet med WordPress som är ett innehållshanteringssystem.
 
Genom att koncentrera mig på dina användare och deras resa på din webbplats vill jag förenkla processen för en bättre upplevelse. Detta innebär att bli av med luddet och föra fram innehållet i dagen.
 
E-handel
 
Jag har specialiserat mig på att skapa högkvalitativa, konverteringsvänliga e-handelssajter baserad på dina krav och design önskemål. Fokus ligger på användbarhet, försäljning och optimering. Din webbutik kommer att vara lätt att hantera i backend med ett intuitivt gränssnitt . På butikssidan enkel navigering som gör det enkelt för dina kunder att köpa utan minsta krångel.

Inom grafisk design använder jag visuella kompositioner för att lösa problem och kommunicera idéer genom typografi, bildspråk, färg och form. Det finns inte ett rätt sätt att göra det, och det är därför det finns flera typer av grafisk design, var och en med sitt eget specialområde. Jag älskar att skapa tillgångar som logotyper, typografi och varumärkesbilder som representerar ett varumärkes personlighet.

Förutom de vanliga visitkorten och företagets brevpapper tillhandahåller jag också

  • vykort och flygblad
  • Infografik
  • broschyrer (tryck och digitalt)
  • Sociala medier
  • banners och grafik