Om Lasse

Hej!

Ekedalens Web design är mitt lilla företag mitt i den västgötska myllan i den lilla byn Ekedalen mellan Skövde och Tidaholm. Jag som tar hand om eller bygger er webbplats heter Lars Hagström. jag kallas för Lasse och det är bara min mamma som får säga Lars.

Jag har ganska många, års erfarenhet av webbhandel, grafisk design och utveckling av webbsidor, både informationssidor som e-handelssiter. Jag har drivit webbhandel sedan 2009 och jag vet vad som fungerar och vad som sällan fungerar bra.

Jag startade tidigt med ett system som på den tiden hette Textalk, (numera Abicart ) Jag har haft webbutik på Shopify och Quickbutik. Jag har 2 egna Woocommerce butiker på WordPress plattform och en webbutik på Wikinggruppens plattform. Oavsett om ni vill ha en egen butik eller en färdig butik via en hyrlösning, kan jag hjälpa er att sätta upp dem med en mängd olika konfigurationer åt er.

Jag var tidigt ute och skapade infosajter (Webbplats utan direkt försäljning) Ekedalens Energikonsult är ett exempel där jag skapade infosidor som ”blogg”, ”om oss”, ”kontakt” och några olika ämnesspecifika sidor inom energibesparing och energibesparande åtgärder.

Jag använder mig av WordPress som CMS. De flesta och de bästa förlitar sig på det, och 42% av alla hemsidor på webben använder WordPress, allt från hobbybloggar till de största webbplatserna för nyheter på nätet. Över 60 miljoner personer har valt WordPress som motor för deras hem på webben.

I WordPress använder jag mig av byggteman som Divi och Flatsome som utvecklingsverktyg för att bygga engagerande och snygga webbplatser som fångar upp dina besökare – Jag är säker på att jag kan hitta en lämplig lösning till dig också med WordPress. Känn dig välkommen till WordPress underbara värld du med!!

Lär känna mig lite mer…

Jag har några års erfarenhet av varumärkesdesign,  grafisk design och webbutveckling. Under några år jobbade jag med att ta fram produktkataloger mm. Vi jobbar i ledande program för att ta fram grafiskt tilltalande design.

Jag är redo att ta ditt företag till nästa nivå.

Jag älskar att arbeta med småföretagare i västra Götaland, och jag vet att många människor älskar att arbeta med lokala utvecklare, men jag har också kunder runt om i Sverige, och jag förväntar mig inte att detta kommer att förändras, tvärtom tror jag det kommer att öka då alla behöver en webbplats till sitt företag, och det digitala kan ske varsom helt och behöver inte göras lokalt på plats…

Jag driver Ekedalens Web Design som enskild firma. Mitt org.nr är 690719-xxxx

Mina värderingar:

  • Ärlighet: Jag tar betalt för min tid och ansträngning och strävar efter att få till en vinn/vinn situation för bägge parter. Ibland gör jag saker fort, men bara för att jag spenderat 5 år på att lära mig det, ibland tar det längre tid om det är något nytt, men jag har alltid samma timtaxa.
  • Tillförlitlighet: Jag lägger mitt fulla fokus på mitt arbete för mina kunder och gör vad jag säger att jag ska göra. jag är också människa, så om jag gör något fel, erkänner jag felet och arbetar för att lösa problemet.
  • Vänlighet: En sak som jag tror gör mig annorlunda är att jag är här och är tillgänglig. Jag strävar efter att svara på alla mejl och telefonsamtal och träffas gärna för en fika. Du anlitar mig, du får mig (vi lejer inte ut vårt designarbete till någon annan. (gäller ej SEO eller copywriting).
Lär känna oss

Vad får du ut av ett samarbete med mig?

Få ett gratis förslag
av din framtida webbplats!

Skicka mig dina krav på hur du vill att en din webbplats ska se ut. Jag kommer att undersöka dina önskemål / kravspecifikation och utifrån det skapa ett förslag på hur jag tror att webbplatsen ska utformas helt gratis, och skicka ett förslag till dig!

webbdesigners runt en skärm animerade