Om oss

Hej!

Ekedalens Web design är ett litet familjeföretag mitt i den västgötska myllan i den lilla byn Ekedalen mellan Skövde och Tidaholm. vi som tar hand om eller bygger er webbplats är Lars Hagström och Peter Hagström. Far & son i den ordningen

Vi har tillsammans många, års erfarenhet av webbhandel, grafisk design och utveckling av webbsidor både informationssidor som e-handelssiter. Vi har drivit webbhandel sedan 2009 och vi vet vad som fungerar och vad som sällan fungerar bra.

Vi startade tidigt med ett system som hette Textalk, (numera Abicart ) vi har haft webbutik på Shopify och Quickbutik. Vi har 2 egna Woocommerce butiker på WordPress plattform och en webbutik på Wikinggruppens plattform. Oavsett om ni vill ha en egen butik eller en färdig butik via en hyrlösning, Vi kan hjälpa er att sätta upp dem åt er.

Vi var tidigt ute och skapade infosajter (Webbplats utan direkt försäljning) Ekedalens Energikonsult är ett exempel där vi skapade sidor som ”blogg”, ”om oss”, ”kontakt” och några olika ämnesspecifika sidor inom energibesparing och energibesparande åtgärder.

Vi använder oss av WordPress som CMS. De flesta och de bästa förlitar sig på det, och 42% av alla hemsidor på webben använder WordPress, allt från hobbybloggar till de största webbplatserna för nyheter på nätet. Över 60 miljoner personer har valt WordPress som motor för deras hem på webben.

I WordPress använder vi oss av Divi och Flatsome som utvecklingsverktyg för att bygga engagerande och snygga webbplatser som fångar upp dina besökare – Jag är säker på att vi kan hitta en lämplig lösning till dig också med WordPress. Känn dig välkommen du med!!

Lär känna oss lite mer…

Vi har många års erfarenhet av varumärke, design och webbutveckling. Vi är redo att ta ditt företag till nästa nivå.

Vi älskar att arbeta med småföretagare i västra Götaland, och vi vet att många människor älskar att arbeta med lokala utvecklare, men vi har också kunder runt om i Sverige, och vi förväntar oss inte att detta kommer att förändras.

Vi driver Ekedalens Web Design som enskild firma. Vårt org.nr är 690719-xxxx

Våra värderingar:

  • Ärlighet: Vi tar betalt för vår tid och ansträngning och strävar efter att få till en vinn/vinn situation för bägge parter.
  • Tillförlitlighet: Vi lägger vårt fulla focus på vårt arbete för våra kunder och gör vad vi säger att vi ska göra. Vi är också mänskliga, så om vi gör något fel, erkänner vi felet och arbetar för att lösa problemet.
  • Vänlighet: En sak som gör oss annorlunda är att vi är här och är tillgängliga. Vi strävar efter att svara på alla mejl och telefonsamtal och träffas gärna för en fika. Du anlitar oss, du får oss (vi lejer inte ut vårt designarbete till någon annan (gäller ej SEO eller copywriting).
Lär känna oss

Vad får du ut av ett samarbete med oss?

Få ett gratis förslag
av din framtida webbplats!

Skicka oss dina krav på hur du vill att en din webbplats ska se ut, vi kommer att undersöka dina önskemål / kravspecifikation, skapa en version av webbplatsen gratis och skicka ett förslag till dig!

webbdesigners runt en skärm animerade