Vanliga frågor

Jag vet att du förmodligen fortfarande har många frågor, och det är helt ok.

Om du fortfarande har fler frågor är du välkommen att kontakta Mig så jag kan svara direkt.

Här är några av de vanligaste frågor jag fått.

Nej, jag har arbetat med människor över hela Sverige. Det blir mer och mer vanligt att människor vill träffas personligen, och om så är fallet kan jag säkert arbeta med dig med. Men jag är också ganska glad över att få arbeta med dig oavsett var du befinner dig. Telefonsamtal och e-post är fantastiska verktyg och det är lika bra som att träffas personligen. Ta kontakt och låt oss komma igång med din webbplats idag.

Absolut! Varför? Eftersom mitt uppdrag är att stärka småföretag, och WordPress ger mest frihet att skapa den anpassade webbplats du behöver och en perfekt anslutning till Google samtidigt som den är enkel nog för att du ska kunna göra ändringar själv framöver.

WordPress webbplatser har också utrymme för ditt företag att växa och utvecklas utan att behöva ändra CMS(innehållssystem). Några av de största webbplatserna i världen använder WordPress. Om det är något speciellt system ni efterfrågar så löser jag det med någon av mina samarbetspartners.

Hur lång är ett snöre? Ärligt talat beror det på vad du letar efter. I ena änden av spektrumet har vi en broschyrsida på en sida som placerar dig på internet. I andra änden har vi en webbplats med flera sidor, bloggar, medlemskap, onlinebutiker och mer. Naturligtvis kommer dessa webbplatser att ha mycket olika kostnader.

Som en grov riktlinje tittar många småföretag på mitt grundpaket. Det jag erbjuder dig i det paketet är:

Undersökning av dina konkurrenters webbplatser och skapa en anpassad design för att rikta din specifika publik och hjälpa dig att sticka ut från mängden.
Skapa fem fantastiska sidor med WordPress och ditt specialdesignade tema.
En fullständigt lyhörd webbplats som fungerar vackert på mobiler, surfplattor och stationära datorer i alla moderna webbläsare.
Ett kontaktformulär online, vilket ger ett enkelt sätt för människor att kontakta dig.
En Google -karta (om du vill ha en).
Dina sociala medier -konton är anslutna till din webbplats.
Anslutning till Google, inklusive att se till att alla dina sidor talar till Google på ett vänligt sätt
Jag ser också till att du har din Google Business -sida och föreslår eventuella ändringar, så att din webbplats får ut det mesta möjliga av den.
Personlig träning, så att du har fullt förtroende att uppdatera ord och bilder på din webbplats utan att behöva leja ut.

Som du kan se är det mer än bara grunderna.

Investeringen för en sajt som denna är 11 500 kr inkl moms.

För vissa människor kan det kännas som mycket pengar, men för att sätta det i perspektiv har jag fått kunder till oss, som blivit offererade 4 gånger detta pris på en annan ”stor” webbyrå för exakt samma sak…

Jag ber om 30% i förskottsbetalning. Detta för att täcka kostnader för den tid jag lägger ner på förarbetet och design. Det betyder att om någon av oss beslutar att partnerskapet inte fungerar, behöver du inte betala något ytterligare och vi kan gå skilda vägar helt enkelt.

Det är ganska enkelt. Jag börjar arbeta efter att du har förskottsbetalat 30%. När du har godkänt designen ber jag dig om en andra delbetalning på ytterligare 30%. Jag börjar bygga din webbplats efter att du har betalat. Den sista delbetalningen på 40% ska betalas när webbplatsen är redo att startas och gå live.

Om webbplatsen av någon anledning inte kan startas eftersom du inte har kunnat tillhandahålla innehåll/bilder/text, kan jag också begära en förskottsbetalning för det arbete som har slutförts.

Det beror mycket på hur stort projektet är. För en superenkel webbplats kan jag sikta på att gå live om 3-4 veckor, för större webbplatser kan du räkna med upp till 3 månader. När jag vet vad du letar efter kan jag ge dig en bättre uppfattning inom vilken tidsram din webbplats kommer att ta att färdigställa.

VIKTIGT!! En av de största sakerna som tar tid, är ditt jobb! Att skriva innehållet och samla ihop din media som texter, logotyper, foton, domäninlogg mm. Om du behöver hjälp med detta kan jag rekommendera några riktigt bra människor att hjälpa till med innehåll och foton. Naturligtvis mot en extra avgift.

När jag designar åt dig inkluderar jag 3 omgångar med revisioner som en del av din offert. Tanken är att jag först kommer med vad jag tror kommer att fungera bra för dig, men i de flesta fall måste några saker ändras. Du kan ge mig feedback och jag kommer tillbaka till dig med en reviderad version av designen. Varje gång jag skickar tillbaka en kopia av designen till dig, är det en omgång av revidering. Så för att få ut det mesta av dina revisioner rekommenderar jag att du tar dig tid att titta igenom och ge mig så mycket information om vad du gillar och inte gillar, så jag kan göra dem alla på en gång och du använder bara en omgång revidering för ändringarna.

Eftersom denna process tar tid måste jag ta betalt för varje ytterligare omgång efter det när vi har nått min angivna gräns för revisioner. Jag meddelar dig hur mycket du kommer att betala för varje extra omgång som krävs.

Om jag har offererat dig 2 designkoncept med 3 omgångar av revisioner skulle detta inkludera två unika initiala webbdesigner. Efter att du har valt en av dessa designer kommer jag sedan att erbjuda upp till 3 versioner av den valda designen. Mellan varje omgång av revisioner har du tillfälle att ge mig feedback.

Om du inte är nöjd med något av de ursprungliga designkoncepten och vill ha ett helt nytt koncept kommer jag att förhandla om offerten med dig vid den tidpunkten.

Det är enkelt, fyll bara i kontaktformuläret och berätta lite om dig och ditt projekt. Jag återkommer till dig och så kommer vi överens om en tid för att prata i telefon, mail eller träffas personligen. Max. 60 min. För både din och min skull 🙂